Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Visning av konferenslokaler

Nya centrala konferenslokaler i Göteborg ökar möjligheterna att hålla konferenser internt. Nu ordnas fler tillfällen att gå på visning av VGR Campus och VGR Konferens.

Konferensverksamheten är i full gång i det restaurerade och anrika gamla Stationshuset precis framför Regionens hus i Göteborg. Med de nya lokalerna har möjligheten att hålla konferenser i Regionens egna lokaler i Göteborg ökat rejält.

- Vill man ha ett miljöombyte eller bara letar efter fina konferenslokaler har vi nu väldigt bra alternativ i Göteborg. Söker man något centralt är Stationshuset svårslaget och vill man istället ha en avkopplande miljö har Campus Nya Varvet ett av Göteborgs bästa lägen, säger Anna Dura Sköld, chef för konferensverksamheten på Regionservice.

I våras kom direktiv att konferenser i VGR ska hållas i egna lokaler. Målet är att kraftigt minska köp av externa konferensmiljöer.

- Vi ser att de externa bokningarna har gått ner en hel del, men det bokas fortfarande mycket externt. Därför vill vi ta chansen att visa upp våra lokaler för dem som bokar konferenser, så de får en bra bild av vilka möjligheter vi kan erbjuda, säger Anna.

Första omgången med visningar av VGR Konferenscenter (Stationshuset) för interna bokare och konferensgäster blev snabbt fullbokade och nu har man satt två nya datum; fredag 25 oktober och fredag 6 december kl 14:00 – 15:00.
Säkra din plats på någon utav visningar via mail till vgr.konferens@vgregion.se.
Även Campus Nya Varvet erbjuder visningar, boka på vgrcampus@vgregion.se

  

Senast uppdaterad: 2019-10-10 10:28