Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ett händelserikt år

Det har varit ett intensivt år. Vi på Regionservice har åstadkommit mycket, både i samarbetet med er som använder våra tjänster och med att utveckla vår egen förvaltning.

Min upplevelse är att vi i Västra Götalandsregionen blir bättre och bättre på att samarbeta över förvaltningsgränserna. För oss som intern serviceleverantör är det en nyckel till framgång i vårt arbete att leverera bra tjänster och god service.

Ett av tre ord i Regionservice värdegrund är just tillsammans. Med det menar vi att vi alltid ska tänka hur vi tillsammans med er kan bli bättre. Både i den dagliga leveransen och i utvecklingen av befintliga och nya tjänster.

Jag vill tacka för ett bra samarbete under 2019 och önska dig en God Jul och ett Gott nytt år.  Så ses vi 2020 och gör nya framsteg tillsammans.

Thomas Front, servicedirektör

Senast uppdaterad: 2019-12-10 09:46