Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny tjänst för flytt

Från och med första januari 2020 kan förvaltningar och bolag i VGR avropa planeringsledare för flyttlogistik från Regionservice.

Inom VGR pågår dagligen flyttar och ibland efterfrågas kompetens inom bland annat flyttrutiner, logistik, avrop från flyttfirma, beställning samt uppföljning.

En planeringsledare frigör tid för verksamheten och bidrar samtidigt till förbättrade rutiner och arbetssätt i flyttfrågor. Planeringsledaren tar ansvar för kravställning och uppföljning och är kontaktpersonen som håller ihop frågorna och flytten.

Karlo Madjarevic på Regionservice är planeringsledare och ansvarade för flyttarna till Regionens hus i Skövde och Göteborg.  

- Det är en ny tjänst men vi har lång erfarenhet. Jag har 23 års erfarenhet från COOR service management innan jag kom till VGR för att sköta de stora flyttarna till Regionens hus i Skövde och Göteborg.

Tjänsten debiteras när tjänsten avropas och medför annars ingen extra kostnad för förvaltningarna.

Tjänsten finns tillgänglig från och med första januari 2020. Till dess går det bra att maila Flyttkoordinering@vgregion.se för mer information

 

Senast uppdaterad: 2019-12-10 09:38