Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Stöd som underlättar

Regionservice hjälper förvaltningar inom VGR med administration. Folktandvården berättar om sina erfarenheter av konsulterna från Regionservice.

- Professionella medarbetare som snabbt kommer in i sina uppdrag. Skickliga på att inta ett kundperspektiv, i vårt fall att agera som en erfaren medarbetare från Folktandvården, berättar Annika Pettersson, HR-strateg på Folktandvården, på frågan om vilket värde konsulterna från Regionservice bidrar med.

Folktandvårdens HR-enhet med sina 21 medarbetare arbetar med att driva och utveckla processer och aktiviteter som ska leda till att Folktandvården kan behålla, utveckla, engagera och rekrytera medarbetare.

Konsulttjänsters arbete hos Folktandvården har inneburit att koordinera olika administrativa uppgifter för två team.

För team Rekrytering har fokuset legat i att medverka i rekryteringsprocessens olika steg, så som uppbokning av intervjuer, arbete i Barium, samt arbete i Varbi.

För team Arbetsgivarfrågor låg fokuset på lön- och avtalsfrågor. Några av alla uppgifter var hantering av friskvårdsbidraget, fakturahantering, administratör inom projektimplementering och stöd i arbetet med Heroma.

- Vi upplever medarbetarna från Regionservice Konsulttjänster som flexibla och självgående. Eftersom de har gedigen erfarenhet från olika delar i VGR bidrar de snabbt till verksamheten och skapar värde från dag ett, avslutar Annika Pettersson.

 Båda teamen på Folktandvården har nu rekryterat HR-administratörer. Under hösten har Regionservice uppdrag varit att lära upp dessa.  

- Målet är att kunden inte nämnvärt ska känna av vakuumet som uppstår då en medarbetare slutar och nyrekrytering av tjänsten ännu inte startat, berättar Isabella Glans, konsult inom HR-administration på Regionservice.'

Läs mer om vilka tjänster Regionservice erbjuder inom administrativ konsultservice och om erfarenheter från flera kunder: