Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nu sänks priserna på VGR:s konferensanläggningar

Regiondirektören har tillsammans med Servicedirektören beslutat att under 2020 sänka priserna med 30 procent på Stationshuset och Gullbergsvass i Göteborg samt Skövde konferens.

Detta för att minska konferensbokningar i externa lokaler och där igenom öka besparingen för hela VGR. Prissänkningen gäller från 1 mars och året ut för konferenslokalerna i Stationshuset och Gullbergsvass i Göteborg samt Skövde konferens.

I dagsläget finns det ledig kapacitet i VGR:s egna konferensanläggningar. Regeln är att alla möten och konferenser ska bokas i lokaler som ägs av Västra Götalandsregionen.

Tips till dig som bokar konferens

  1. Var ute i god tid
    Genom att planera din konferens i god tid har du fler valmöjligheter när du bokar i form av datum, tidpunkt och anläggning.
  2. Boka konferens måndag eller fredag
    Osäker på vilken dag du ska boka din konferens? Måndagar och fredagar är oftast mer öppna och ger dig utrymme för fler valmöjligheter när du bokar. Varför inte starta veckan med att bjuda in dina medarbetare till en givande dag i Stationshuset och boka in något av våra trevliga frukostpaket.

Kontakta gärna VGR:s bokningscentral vid frågor och för rådgivning. Telefon: 010-441 00 42

Läs mer: Boka lokal på VGRs konferensanläggningar

Senast uppdaterad: 2023-07-03 10:06