Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regionservice hjälper patologen på SÄS

I covid-19-tider bidrar Regionservice med personalresurser utöver sitt grunduppdrag, exempelvis att hjälpa till att flytta avlidna och ta emot begravningsbyråer

Regionservice fick en förfrågan från patologen på SÄS om att hjälpa obduktionsteknikerna. Uppdraget vara att flytta avlidna och stötta upp i kontakten med begravningsbyråer.

Rikard Mikaelsson, som började hos Regionservice som VIA-anställd (Västra Götalandsregionens introduktion i arbetslivet), fick frågan i början av april om han kunde tänka sig att arbeta på patologen.

- Rikard är en fantastisk lugn, harmonisk och modig kille som nappade på uppdraget och han har gjort och gör detta med bravur vilket jag självklart är jättestolt över, berättar Carolina Isacsson, servicechef område SÄS. Han gör arbetet med sådan stor respekt om den avlidne och ser det som ett hedersuppdrag.

Vivanne Johansson, enhetschef patologen SÄS, håller med:
- Vilken fin kille, vi stortrivs med honom! Vilken fantastisk personal ni har!

 

Senast uppdaterad: 2020-04-27 12:20