Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tillsammans är vi starka

I en krissituation är kommunikation och samarbete avgörande. Allt handlar om att vi i VGR tillsammans hjälps åt att lösa den stora utmaning som covid-19 är. Thomas Front om Regionservice roll under krisen.

I en krissituation där förutsättningar ändras i snabb takt är kommunikation och samarbete avgörande. För oss som serviceorganisation måste det fungera om vi ska kunna leverera våra tjänster på bästa sätt. Med tanke på den extrema situation hela VGR och framförallt vården är i är jag imponerad och stolt över den förmågan vi har att lösa saker, tillsammans är vi väldigt starka.

Covid-19 påverkade Regionservice tjänster och leveranser direkt och tidigt. Vi som servicegivare till alla enheter inom VGR ser att rutiner och arbetssätt kan variera mellan våra sjukhus. I händelse av en kris, liknande den vi är i nu, är det viktigt att vi arbetar lika och tillsammans för att kunna trygga exempelvis materialförsörjningen eller sjukresor för smittade patienter.

Jag är stolt över våra chefer och medarbetare som snabbt anpassat sig för att kunna leverera tjänster och service i takt med att behovet från vården har ändrats. Vissa leveranser ökar medan andra minskar - det efterfrågas också helt nya tjänster. Vi har behövt anpassa oss som förvaltning, men också som medarbetare och vi hoppas att vi har varit ett stöd för er i denna tuffa situation. Allt handlar om att vi i VGR tillsammans måste hjälpas åt att lösa den stora utmaning covid-19 är.

Från och med första juni går jag in som tillförordnad ekonomidirektör i VGR, ett uppdrag jag ser fram emot och tar mig an med stor ödmjukhet. Att jag försvinner som servicedirektör ett tag är inget som kommer påverka Regionservice arbete. Tillsammans med Servicenämnden har vi en tydlig riktning för Regionservice och ledningsgruppen kommer tillsammans med den tillförordnade servicedirektören fortsätta utveckla förvaltningen.

Hoppas ni gillar läsningen i vårt nyhetsbrev.

/Thomas

 

 

Senast uppdaterad: 2020-04-27 12:22