Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Jan Eriksson tillförordnad servicedirektör

Sedan 1 juni är jag tillförordnad servicedirektör, då Thomas Front har tillträtt som tillförordnad ekonomidirektör fram till årsskiftet. Förutom att möta Servicenämnden, börjat lära känna mina närmaste medarbetare och sätta mig in i Regionservice uppdrag har jag den första tiden träffat många av cheferna för de förvaltningar vi finns till för.

I dessa möten har jag hört mycket gott om Regionservice positiva utveckling, vilket är roligt och något jag själv uppmärksammat under min första tid. Jag har också fått förslag på saker som kan bli ännu bättre vilket jag tar med mig i det fortsatta arbetet. En reflektion är att det som fungerar bra bygger på ett gott och nära samarbete mellan oss inom Regionservice och de verksamheter vi ger service till, och att det som kan bli ännu bättre ofta kräver gemensamma insatser.

Årets första halvår har handlat mycket om just gemensamma insatser och samarbete. Det har varit ett tufft halvår där pandemin satt hela VGR och vår förvaltning under hård prövning. Samtidigt har vi visat hur bra det går att lösa utmaningar och svårigheter när vi arbetar tillsammans för ett tydligt syfte. När pandemin är över och vi återgår till en mer normal vardag ska vi hålla i den samarbetsförmågan och fokuset på gemensamma lösningar i vårt fortsatta arbete.

Jag hoppas att ni alla får en fin sommar med vila och värme, och jag ser fram emot ett gott samarbete under hösten.

Jan Eriksson
 
Senast uppdaterad: 2020-06-22 13:42