Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

En väg in

Under hösten lanserades nya webbsidor för Konsulttjänster och Konferenscentrum på Regionservice Servicewebb.

På de nya webbsidorna för Konsulttjänster och VGR Konferenscentrum kan du som kund numera komma i kontakt med verksamheten via en och samma väg.

− På den nya sidan presenterar vi hela vårt konsultutbud, oavsett vilken verksamhet som levererar tjänsten. Det känns bra att kunna ge kunden en ingång och att vi agerar som en samlad serviceorganisation, säger Marie Lithander Marcus, områdeschef för Konsulttjänster inom Regionservice.

Regionservice arbetar med att se över ett flertal sidor på Servicewebben. Webbsidorna uppdateras och förbättras vad det gäller struktur, layout och tilltal utifrån kundperspektiv. 

Här kan du se de nya webbsidorna på Servicewebben för VGR Konferenscentrum och Konsulttjänster.

 • Fotograf: Regionservice

  Uppgiftsväxling ingår numera i NU-sjukvårdens ”nya normala”. Tillsammans med Regionservice fortsätter arbetet med att förbättra kvalitet och effektivitet i servicetjänsterna.

 • Fotograf: -

  Regionservice måltidsverksamhet gör det nu enklare för patienter och restauranggäster att välja klimatsmart genom att märka de rätter på menyn som har lägst klimatavtryck med ett grönt löv.

 • Fotograf: Regionservice

  Med 110 anställda på tre kontor ser Löneservice tillsammans med kunderna till att rätt lön och rätt pension betalas ut i rätt tid.

 • Fotograf: Catharina Fyrberg, Regionservice

  Ett väldigt speciellt och utmanande år är snart slut. Som för de flesta andra i VGR har pandemin stor påverkan på även Regionservice verksamheter. Men medarbetare berättar också att arbetet under pandemin har lett till ett förbättrat samarbete och det är något vi ska vara noga med att bygga vidare på.

 • Fotograf: Regionservice

  Från och med årsskiftet kommer VGR Konferenscentrum att lämna bokningssystemet Sambo. För att boka din konferens – kontakta konferensbokningen.

 • Fotograf: Regionservice

  Under hösten lanserades nya webbsidor för Konsulttjänster och Konferenscentrum på Regionservice Servicewebb.

 • Fotograf: Regionservice

  Den 1 mars i år begränsades utbudet av upphandlade kontorsartiklar i leverantörens produktkatalog från cirka 7000-8000 artiklar till cirka 500 artiklar.

 • Fotograf: Regionservice

  På grund av pandemin så ställde Hjälpmedelscentralen om och höll sin första digitala mässa den 18 och 19 november. Vårdtagare och leverantörer möttes virtuellt.

Senast uppdaterad: 2020-12-17 11:29