Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferenscentrum lämnar Sambo

Från och med årsskiftet kommer VGR Konferenscentrum att lämna bokningssystemet Sambo. För att boka din konferens – kontakta konferensbokningen.

De konferenslokaler som tidigare kunnat bokas via Sambo kommer inte längre vara bokningsbara eller synliga där. För att kunna boka din konferens behöver du kontakta VGR Konferensbokning.

VGR Konferenscentrum ser även över sina avbokningsregler för att skapa en bättre möjlighet att fylla VGRs konferenslokaler och minska konferensbokningar i externa lokaler. På så sätt ökar besparingen för hela VGR. För mer information gällande avbokning av din konferens se din bokningsbekräftelse eller läs mer på VGR Konferenscentrum webbsida.

Boka din konferens via VGR konferensbokning
För att boka din konferens på någon av konferensanläggningarna Campus Nya Varvet, Stationshuset konferens, Skövde konferens eller Mötesplats Kungshöjd är du välkommen att kontakta VGR konferensbokning. Du når dem via e-post vgr.konferensbokning@vgregion.se eller telefon 010-441 00 40.  

Begränsade öppettider då personal stöttar andra verksamheter i regionen 
På grund av rådande situation har VGR Konferenscentrum begränsade öppettider på samtliga konferensanläggningar och även på bokningen. Detta då flera medarbetare just nu hjälper till på andra arbetsplatser i regionen för att underlätta för verksamheterna. 

Nya lokaler på Kungshöjd
Från och med den 1 januari 2021 kommer du även kunna boka din konferens på vår nya anläggning Mötesplats Kungshöjd.

 • Fotograf: Regionservice

  Uppgiftsväxling ingår numera i NU-sjukvårdens ”nya normala”. Tillsammans med Regionservice fortsätter arbetet med att förbättra kvalitet och effektivitet i servicetjänsterna.

 • Fotograf: -

  Regionservice måltidsverksamhet gör det nu enklare för patienter och restauranggäster att välja klimatsmart genom att märka de rätter på menyn som har lägst klimatavtryck med ett grönt löv.

 • Fotograf: Regionservice

  Med 110 anställda på tre kontor ser Löneservice tillsammans med kunderna till att rätt lön och rätt pension betalas ut i rätt tid.

 • Fotograf: Catharina Fyrberg, Regionservice

  Ett väldigt speciellt och utmanande år är snart slut. Som för de flesta andra i VGR har pandemin stor påverkan på även Regionservice verksamheter. Men medarbetare berättar också att arbetet under pandemin har lett till ett förbättrat samarbete och det är något vi ska vara noga med att bygga vidare på.

 • Fotograf: Regionservice

  Från och med årsskiftet kommer VGR Konferenscentrum att lämna bokningssystemet Sambo. För att boka din konferens – kontakta konferensbokningen.

 • Fotograf: Regionservice

  Under hösten lanserades nya webbsidor för Konsulttjänster och Konferenscentrum på Regionservice Servicewebb.

 • Fotograf: Regionservice

  Den 1 mars i år begränsades utbudet av upphandlade kontorsartiklar i leverantörens produktkatalog från cirka 7000-8000 artiklar till cirka 500 artiklar.

 • Fotograf: Regionservice

  På grund av pandemin så ställde Hjälpmedelscentralen om och höll sin första digitala mässa den 18 och 19 november. Vårdtagare och leverantörer möttes virtuellt.

Senast uppdaterad: 2020-12-17 11:36