Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferensverksamheten efter återgången

Pandemirestriktionerna har upphört.  VGR Konferens  och Event och mötesservice har förberett konferensverksamheten inför det ”nya normala”.

Servicechefen för VGR konferens Anna Dura Sköld berättar:

- Vi har sedan några veckor tillbaka sett en stor ökning av bokningsförfrågningar både för interna lokaler och för externa. Vissa datum under hösten är det helt fullt på alla våra anläggningar. Vi ser fram emot att välkomna alla kunderna tillbaka!

Under pandemin har Campus Nya varvet utrustats med teknik för digitala möten vilket innebär att man smidigt kan boka en konferens med mötesdeltagare både inne i konferensrummet och anslutna på distans. Även i Stationshuset i Regionens hus Göteborg, finns lokaler lämpade för så kallade hybridmöten. Event och mötesservice kan hjälpa till att boka, planera och genomföra såväl helt digitala event som hybridmöten.

- I det ”nya normala” har vi sett ett större behov av mötes-coaching vilket vi också erbjuder, säger Åsa Björk Servicechef på Event och mötesservice.

Läs mer

För att få hjälp med bokning av hela din digitala konferens - kontakta Event och Mötesservice via: 
Event och konferenstjänster

Här kan du läsa om olika paketlösningar för digitala möten:
Exempel och lösningar för digitala möten

För bokning av konferenslokal kontakta: 
VGR konferens

Digitala möten

Läs om vilken lösning du ska välja och hur du bäst genomför ett möte:
Digitala möten, VGRs intranät

Senast uppdaterad: 2021-10-01 08:23