Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Planläggning av lagerstruktur och lokalisering av försörjningsfunktioner

Arbete pågår med att ta fram ett beslutsunderlag för lokalisering och dimensionering för de av regionens försörjningsfunktioner som finns i servicenämndens regi.

Arbetet omfattar verksamheterna inom Sisjödepån, Läkemedelsnära produkter, Tvätteriet, Hjälpmedelscentralen, Regionposten och Regiontransporter. Syftet med projektet är att skapa förutsättningar för en långsiktig planering och utveckling av en effektiv och robust försörjningskedja i enlighet med Västra Götalands framtagna Logistik- och försörjningsstrategi.

Målet är att ta fram ett beslutsunderlag som ska ligga till grund för en långsiktig plan för lokalisering och dimensionering av regionala försörjningsfunktioner. Vidare ska underlaget ligga till grund för beslut om prioriterade genomförandeprojekt med start under våren 2022.

Läs mer: Planläggning av lagerstruktur och lokalisering av  regionens försörjningsfunktioner,, VGR intranät

Senast uppdaterad: 2021-10-01 08:21