Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Statusrapport MIV 2.0

Breddinförandet av MiV 2.0 har tagit fart och nu pågår fyra lokala införandeprojekt i Regionen.

Arbetet i MIV projektet har tagit full fart. Nyligen har driftsättningsarbetet påbörjats av enheter i Lidköping som ska uppgraderas från lokal MiV till MiV 2.0, ett arbete som kommer att pågå under stora delar av hösten.

I början av oktober inledes också arbetet med att uppföra förråd för de första enheterna i Uddevalla som då startar upp sin driftsästtningsfas. Detaljplanering av alla aktiviteter är igång samt utbildning av de
medarbetare som ska delta i arbetet. 

- Vi har en spännande höst framför oss där vi utöver införandeprojekten jobbar vidare med att utveckla MiV-konceptet ytterligare, till exempel med att anpassa MiV 2.0 till operationsenheternas förutsättningar, säger Elin Westlin projekledare för MiV.

Uppdateringar om hur implementeringen fortlöper och vad status är i respektive införande publiceras på MiV-sidan varannan månad.

Läs mer: MiV 2.0s webbsida

Detta är MIV 2.0

MiV står för Materialförsörjning i vården och är en av de prioriterade insatserna i Logistik- och försörjningsprogrammet. Syftet med MiV är att utveckla och effektivisera materialförsörjningen inom vården och genom detta minska kostnaderna för materialhantering, frigöra tid i vården samt ha en ökad beredskap.

Senast uppdaterad: 2021-10-01 08:22