Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samlingssida på intranätet för digitala möten

En ny sida på intranätet underlättar självhjälp för digitala möten. Sidan innehåller stöd och riktlinjer men också möjlighet till rådgivning.

Pandemin har påskyndat nya arbetssätt med fler distansmöten och mer arbete hemifrån. På kort tid har nya digitala vanor etablerats och det påverkar vilket stöd som efterfrågas vid event och möten. För att möta detta behov pågår utveckling både inom tekniklösningar och tjänster för att underlätta effektiva möten.

Regionservice har tillsammans med VGR-IT utvecklat möjligheten till självhjälp genom att ta fram en webbsida som ger riktlinjer och stöd för digitala möten. Under en begränsad period kommer Event- och mötesservice på Regionservice också att testa en kostnadsfri rådgivning för den som har behov av vägledning inom digitala eller hybrida möten.

Läs mer på intranätet: 

Digitala möten

Gratis mötesrådgivning

Regionservice har en rad tjänster inom fysiska, hybrida och digitala möten. Bland annat bokning, administration, koordinering samt fysiska och digitala produktioner. Fram till årsskiftet erbjuds också gratis mötesrådgivning. Där ges bland annat tips om vilken typ av möte som lämpar sig bäst utifrån syftet, vilka digitala plattformar som erbjuds, grundläggande tips om funktioner och vad du som mötesledare bör tänka på före och under mötet. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan och efter det återkommer vi med förslag på dag och tid:

Frågeformulär Digitala möten - Insidan (vgregion.se)

Senast uppdaterad: 2021-11-04 15:01