Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Thomas Front tillbaka som servicedirektör

Sedan första november är ordinarie servicedirektör, Thomas Front, tillbaka efter ett och ett halvt år som tillförordnad ekonomidirektör i Västra Götalandsregionen.

Regionservice har fortsatt utvecklas och leverera tjänster på ett imponerande sätt under de tuffa förutsättningar som pandemin orsakat. Det är väldigt roligt att komma tillbaka och vara med och fortsätta förvaltningens resa.

Sedan tidigare vet jag att vår framgång bygger på ett gott och nära samarbete mellan oss på Regionservice och de verksamheter som använder våra tjänster. Under pandemin har det samarbetet utvecklats väldigt positiv. Gång på gång har vi fått bevis på hur bra det går att lösa utmaningar och svårigheter när vi arbetar tillsammans för ett tydligt syfte.

Jag ser fram emot att tillsammans med övriga förvaltningar fortsätta utveckla det samarbetet för Västra Götalandsregionens bästa.

Hälsningar

Thomas Front

Senast uppdaterad: 2021-11-03 08:47