Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Trevlig sommar och tack för ett bra samarbete

Thomas Front, servicedirektör Regionservice.

Året började utmanande med stor påverkan av pandemin och sedan ett försämrat världsläge på grund av kriget i Ukraina. Precis som övriga Västra Götalandsregionen påverkade detta Regionservice verksamhet. Första halvåret har ändå gått bra och våra medarbetare har på ett imponerande sätt fortsatt att säkra leveranser av både tjänster och material. 

Framgångsfaktorn har varit ett gott och nära samarbete mellan oss på Regionservice och de verksamheter som använder våra tjänster. Det är när vi arbetar tillsammans som vi bäst löser våra gemensamma utmaningar. 

Vid årsskiftet ersätts servicenämnden och fastighetsnämnden med två nya styrelser. En fastighet- och servicestyrelse och en logistikstyrelse. Förändringen gör att även förvaltningsorganisationen kommer att se annorlunda ut. Exakt hur vet vi inte i dagsläget, det blir klart under hösten. Det vi vet är att vi kommer fortsätta leverera, standardisera och effektivisera ett pålitligt utbud av tjänster som bidrar till ökad kvalitet för Västra Götalandsregionen. Vi ska också vara en strategisk partner, möjliggörare och förebild i omställningen för en mer sammanhållen region. Självklart ska vi bygga detta på den kompetens och erfarenhet som finns inom nuvarande förvaltningsorganisationer och det fina samarbete vi har med dem som använder våra tjänster. 

Jag hoppas att du får en fin sommar och jag ser fram emot ett gott samarbete under hösten.  

/Thomas Front

Senast uppdaterad: 2022-06-29 22:34