Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Uppgraderad studio för event

Planerar du ett större möte eller event? Då ska du vända dig till event och mötesservice inom Regionservice. Här kan du hjälp med allt ifrån planering till genomförande och utvärdering.   

Nu är Studion på Stationshuset i Göteborg uppgraderad med ännu bättre teknik för att stärka dina möjligheter att skapa ett framgångsrikt digitalt möte eller evenemang. 

Event och mötesservice, inom Regionservice, hjälper dig att forma proffsiga möten, såväl digitala som fysiska och hybrida. Du kan få hjälp med allt ifrån inbjudningar, deltagarhantering, fakturering och budgetfrågor till att hitta rätt mötesplattform som passar för just ditt möte eller event. 

– Vår ambition är att vara en trygg partner som hjälper till igenom hela projektet och som bidrar med ökad kunskap om effektiva möten mellan människor, säger Åsa Björk, chef för event och mötesservice. 

Vänder sig till dig som arbetar inom VGR 

Teamet inom event och mötesservice har lång erfarenhet av att arbeta med evenemang. Redan hösten år 2020 producerade de det första digitala mötet och sedan dess har antalet ökat snabbt. Deras tjänster vänder sig till alla anställda inom VGR. 

– Vill du skapa ett möte som stannar hos deltagarna när dagen är slut? Kontakta oss så hjälper vi dig, avslutar Åsa Björk. 

Tips till dig som ska leda ett digitalt möte 

Läs mer om event och mötesservice tjänster, utbud och ta del av tips på hur du skapar ett lyckat digitalt möte, event och mötesservice 

Kontakta event och mötesservice 

E-post: konferensadm@vgregion.se 
Webbplats: regionservice.vgregion.se/eventmoten 

Senast uppdaterad: 2022-04-25 13:25