Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Miljöstipendium 2019

Kim har med stort engagemang genomfört miljödrivna förändringar av arbetssättet på anläggningen som resulterat i omfattande minskning av engångsartiklar som nu kommer spridas till andra konferensanläggningar i Regionservice regi.

Så löd motiveringen när Kim Aulin, Konferensvärd och miljöombud, Gullbergsvass Konferens, Regionservice, fick VGRs interna miljöstipendium 28 maj 2019.

-Väldigt roligt, säger Kim. Och nervöst. Jag har inte fått säga något till någon så det har varit lite speciellt.

Förutom att Kim arbetat med att få bort allt engångsmaterial så har hon tillsammans med några andra inom Regionservice tagit fram en klimatsmart meny på Gullbersvass Konferens. Detta tar hon nu med sig till sin nya arbetsplats VGR Konferens i det restaurerade stationshuset i Göteborg.

-Jag kommer fortsätta mitt miljöarbete och sprida engagemang genom att inkludera gäster och medarbetare, avslutar Kim.

Lena Nilsson som är miljöstrateg på Regionservice nominerade med stöd i Regionservice Förvaltningsledning Kim till miljöstipendiet.

-Miljöfrågorna är viktiga för Regionservice och enligt VGRs miljöpolicy ska allt arbete inom VGRs samtliga verksamheter vara hälsofrämjande och bidra till hållbar utveckling, säger Lena. Kim är en väldigt bra förebild. Hon visar verkligen hur personligt engagemang och driv gör skillnad, både för Regionservice och VGR, avslutar hon.  

Foto: Peter Wahlstöm