Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny teknisk utrustning till Campus

För att möta behovet av digitala möten har VGR Konferenscentrum uppgraderat den tekniska utrustningen i lokalerna på Campus Nya Varvet.

Mycket har förändrats i mötesbranschen i och med pandemin, vilket ställer högre krav på regionens konferensanläggningar. För att de nya behoven har VGR Konferenscentrum uppgraderat lokalerna i Campus med ny teknik. Alla lokaler är numera utrustade med webbkameror, mickar och samt utrustning för Cisco Webx/VMR.

- Jag är jätteglad över denna uppgradering, nu kan vi möta kundernas förändrade behov på ett bättre sätt. Vi ser fram emot att ta emot dem till hösten igen, säger Anna Dura Sköld, servicechef VGR Konferenscentrum, Regionservice.

Boka din konferens inför hösten

Boka gärna din konferens inför hösten innan du går på semester. VGR konferensbokning har märkt av en ökning av antalet bokningar till hösten, så ett tips är att vara ute i god tid. Observera att VGR Konferensbokning har stängt under vecka 29-31.

Du hittar mer information om VGR konferensbokning och deras tjänster på Regionservice Servicewebb

  • När jag i juni förra året blev tillförordnad förvaltningschef på Regionservice kom jag till en förvaltning som hade utvecklats enormt sedan jag som sjukhusdirektör nio år tidigare själv var en av kunderna. Under det senaste året har utvecklingen fortsatt i en allt snabbare takt.

  • Sedan 2019 har ett regionalt pilotprojekt inom egenmonitorering bedrivits. Nu startar nästa steg i arbetet med egenmonitorering i VGR. Kompetenscentrum i Regionservice är projektledare för arbetet.

  • Två stipendier delades torsdagen den 20 maj ut till Regionservice, ett till Linda Martinsson, områdeschef Måltider för hållbar omställning av måltidsverksamheten och ett till Hjälpmedelscentralen för återanvändning av hjälpmedel genom recirkulering och rekonditionering.

  • För att möta behovet av digitala möten har VGR Konferenscentrum uppgraderat den tekniska utrustningen i lokalerna på Campus Nya Varvet.

  • Pandemin har skapat stora utmaningar för Västra Götalandsregionens logistik- och försörjningsverksamheter.  Mikael Svensson, processledare för transporter, ansvarade för att bygga en transportorganisation för PCR-tester och sen också för vaccinationstransporter inom hela Västra Götaland.

  • Regionservice fick uppdraget att bygga upp en vaccinationscentral på Scandinavium för massvaccinering. Kapaciteten är tiotusen vaccinerade i veckan.

  • Den 15 juni började servicemedarbetare från Regionservice avlasta vårdpersonal på ett 70-tal vårdavdelningar i Västra Götalandsregionens samtliga sjukhusförvaltningar.

  • Regionservice har sedan många år en organisation för uppföljning av de tjänster som utförs via entreprenad. Enheten Uppföljning serviceentreprenad och dess avtalscontrollers driver arbetet inom hela Västra Götalandsregionen.

Senast uppdaterad: 2021-06-21 16:35