Catering

Från och med 2024-05-01 bokar du mötesfika, frukt, sallader, wraps och tårtor till möten här i Regionens hus Göteborg, kontorshuset, via Marknadsplatsen.

  • Du som bokar behöver ha behörighet att beställa via Marknadsplatsen.
  • Undantag: Västtrafik beställer sin catering till Regionens hus Göteborg genom att maila leverantören Pocket direkt pocketgoteborg@nordrest.se och lägger med kopia till receptionen för kännedom: receptionen.rh.goteborg@vgregion.se 

Välj "Inköp", och sök och välj "Catering Pocket Regionens hus Göteborg", så får du fram rätt beställningsformulär.

  • OBS: Välj inte någon annan leverantör, det är emot avtalet för catering till Regionens hus Göteborg! 

Läs igenom instruktionerna, fyll i formuläret och klicka på "Köp".

  • Beställningen måste vara inskickad i god tid så att ansvarig chef hinner attestera den, för att den ska nå receptionen senast kl. 14:00 två arbetsdagar före önskat datum.

Eventuella allergier noterar du vid beställning.
OBS: Samtliga bakverk tillverkas i samma lokaler, och kan därför innehålla spår av vetemjöl och nötter även om de inte är bakade med dessa ingredienser!

Beställd fika och frukt hämtar du i kontorsreceptionen.

Porslin, glas och bestick måste lämnas tillbaka i diskutrymmena i Matsalen plan 1 eller Oasen plan 4. Stora tallrikar får endast lämnas in i Matsalen.

Tårtor, bakelser, yoghurt, frukostpåsar, sallader och wraps ställs fram i Oasen om inte annat är överenskommet. Dessa får inte tas med in i mötesrummen eller till andra arbetsytor!

Beställa tårta eller bakelse

För att få listor över sortimentet på de tårtor och bakelser som finns att beställa, kontakta receptionen.rh.goteborg@vgregion.se (tårtlistan i Marknadsplatsen stämmer inte).

Välj tårtan med önskat antal bitar i rullmenyn, till exempel Tårta 12 bitar (samt eventuellt antal tårtor, om du ska ha flera tårtor i den storleken).

  • Alla tårtor finns inte att få i alla storlekar/antal bitar! Kontrollera i listan att den önskade tårtsorten går att beställa i önskad storlek.

I det särskilda fältet skriver du vilken sorts tårta det är som du vill beställa, till exempel Prinsesstårta.

  • Om du beställer flera olika tårtor, ange både sort och antal bitar, till exempel Prinsesstårta 12 bitar, Schwarzwaldtårta 12 bitar, Prinstårta 10 bitar.
  • Om du beställer bakelser, välj antal och ange typ av bakelse i fältet, till exempel Prinsessbakelse.

(Catering till Stationshuset bokar du genom Konferensservice, precis som för konferenslokal, inte via Marknadsplatsen)