Beställ catering

All interncatering (finansierad med skattemedel) till sjukhusförvaltningar ska beställas från Regionservice catering. Undantaget är Regionens hus och Mölndals sjukhus som har annan leverantör.

Så här kommer du igång att beställa 

Vänligen uppmärksamma att beställningssystemet för catering endast kan användas för beställningar till intern fakturering (ansvar och I-nummer). För er kunder som önskar beställa catering på extern pappersfaktura hänvisar vi er till respektive kök via mejl.

För att kunna beställa catering behöver du som kund skapa ett login*. Detta gör du genom att i webbverktyget Matilda klicka på knappen ”skapa login”.
När du skapar ditt login behöver du ha tillgång till ditt ansvarsnummer, beställar-ID, I-nr och motpart. I modulen finns en lista med befintliga I-nr och motparter som du kan välja i. 

  • Ange mejladress och välj ett lösenord. Observera att enbart mejladresser med ändelsen @vgregion.se kan användas.
  • Ange grunduppgifterna förnamn, efternamn och mobilnummer.
  • Ange debiteringsuppgifterna ansvar, beställar-ID, I-nr och motpart. I cateringmodulen finns det listor där du på ett enkelt sätt kan hitta ditt I-nr och motpart.
  • Inloggningskontot har nu skapats och ett mejl har skickats till den angivna mejladressen. I mejlet finns en aktiveringslänk som du måste trycka på för att kunna börja beställa.
  • När länken är aktiverad kan du logga in och beställa via ”Ny order”.

Instruktionsfilm cateringmodul Så här beställer du
https://manual.foodit.se/video/Konferens-instruktionsfilm.mp4