Besökare

Föranmälda besök

Som medarbetare med hemvist i Regionens hus Skövde har du möjlighet att föranmäla besökare som har eget Tjänste-ID/e-tjänstekort. Anmäl din besökare helst senast två arbetsdagar, men åtminstone före kl. 14:00 arbetsdagen innan besöket genom att skicka e-post med information om besökarens namn, VGR-id, datum för besöket samt start-och sluttid till receptionen: receptionen.rh.skovde@vgregion.se

Din besökare behöver inte registrera sig i någon besöksdator eller reception utan kan gå direkt in.

VGR-anställda som inte har sin hemvist i huset kan få besöksbehörighet för högst tre arbetsdagar per vecka.

Möten med fler än två (2) VGR-anställda besökare med annan hemvist, eller externa besökare utanför VGR, hänvisas till våra interna konferensanläggningar, t.ex Skövde Konferenscenter.

Ej föranmälda besök

Besökaren registrerar sig i besöksdatorn vid receptionen i entréhallen. Du som värd får ett meddelande via e-post eller sms om att din besökare har anlänt och du möter upp vid receptionen. Du som värd kan, om så önskas, kvittera ut ett dagspass i receptionen till din besökare så de kan röra sig fritt i huset under dagen.

Observera att besökare inte kan kvittera ut dagspass på egen hand. Det är alltid värden som måste göra detta.

Externa besökare som inte är anställda inom VGR kan inte få egen passage i huset, utan du som värd ansvarar för att de kan röra sig i huset under hela besöket. Det är du som besöksmottagare som är ansvarig för dina gäster när de är i huset.

Säkerställ att alla vet vad som gäller vid utrymning och liknande.