Besökare till Regionens hus Göteborg

Föranmälda besök

Som medarbetare med hemvist i Regionens hus Göteborg har du möjlighet att föranmäla besökare som har eget Tjänste-ID/e-tjänstekort.
OBS: Du som är registrerad på en annan arbetshemvist och kan komma in i Regionens hus Göteborg med hjälp av den, samt förboka mötesrum här, får därmed inte föranmäla gäster hit.
Anmäl din besökare helst senast två arbetsdagar i förväg, men åtminstone före kl. 14:00 arbetsdagen innan besöket.

Föranmäl besöket genom att skicka följande uppgifter med epost till:  receptionen.rh.goteborg@vgregion.se:

  • Besökarens namn.
  • Vgr-id.
  • Datum för besöket.
  • Start- och sluttid för besöket.

Behörighet för aktuell dag och tid läggs på din besökares e-tjänstekort. Din besökare behöver inte registrera sig i någon besöksdator eller reception utan kan gå direkt in.

VGR-anställda som inte har sin hemvist här eller annan access till huset kan få besöksbehörighet för upp till tre arbetsdagar per vecka.

Möten med fler än två (2) VGR-anställda besökare som inte har egen passage till huset eller externa besökare utanför VGR hänvisas till annan konferensanläggning, till exempel intilliggande Stationshuset konferens.

Ej föranmälda besök

Besökaren registrerar sig i en av besöksdatorerna vid huvudentrén i Stationshuset. Du som värd får ett meddelande via e-post eller sms om att din besökare har anlänt, och du möter upp vid den yttre receptionen. Du som värd kan, om så önskas, begära dagsbehörighet i den inre kontorsreceptionen till din besökare så de kan röra sig fritt i huset under dagen.

Notera att externa besökare som inte är anställda inom VGR kan inte få egen passage i huset. Möten med dessa gäster, till exempel för intervjuer, ska bokas i annan konferensanläggning som exempelvis Stationshuset (se ovan). Externa gäster har inte ingått samma sekretessavtal som VGR-anställda medarbetare, vilket är av betydelse för att få tillgång till kontorshuset.

Observera att besökare inte får lov att begära dagsbehörighet på egen hand. Det är bara värden som kan göra detta.

Det är du som besöksmottagare som är ansvarig för dina gäster när de är i huset! Säkerställ att alla vet vad som gäller vid utrymning och liknande.